Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Maatregelen Coronavirus

 

Ook bij Auto Aaltink nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan hier zeer serieus mee om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten waarbij intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals de deurklinken en het pinapparaat) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen, gaan we hier als bedrijf als volgt mee om:

‘Is er reden tot zorg? Moet ik mijn afspraak afzeggen?’
Uw afspraak afzeggen is niet nodig. Tenminste, als u zich gewoon fit voelt bent u meer dan welkom. Houd er wel rekening mee dat we u uit voorzorg geen hand geven bij een ontmoeting. Ook al is er niets aan de hand, op die manier behoeden we u èn ons personeel voor eventuele overdracht van het virus.
Twijfelt u? We kunnen het ons best voorstellen. Ook dan zijn er mogelijkheden! We kunnen bellen, Whatsappen, Skypen, videobellen, noem maar op. Flexibiliteit, zodat we u toch kunnen helpen.
Komt u een nieuwe auto bij ons ophalen? We maken er alsnog een feestje van. Als u niet zeker bent van uw zaak, neem even contact met ons op. Dan kijken we naar mogelijkheden om de auto bij u af te leveren.
Ook als u een afspraak hebt gemaakt voor onderhoud of reparatie bent u gewoon welkom. Eventueel bieden we de mogelijkheid om de auto te parkeren en de sleutel in de bus te doen. Dan pakken wij het verder op en hoeft u zich niet druk te maken!

‘Hoe veilig is proefrijden? Er zitten toch allemaal verschillende mensen in die auto’s?’
Klopt! Daarom nemen we na iedere proefrit met desinfecterende doekjes de deurgrepen, schakelpook, stuur en navigatieschermen af.

‘Ik voel me niet zo fit. Kan ik alsnog langskomen?’
We vertrouwen erop dat iedereen haar/zijn gezond verstand gebruikt. Als u koorts hebt, verkouden bent of in een risicogebied bent geweest, wacht dan even. Ziek goed uit als u zich niet goed voelt en pas op uzelf! We plannen graag een nieuwe afspraak in zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Vergeet niet: bellen kan altijd!

TOT SLOT: RESPECTEER DE 1,5 METER AFSTAND VOOR UW EN ONZE GEZONDHEID

We zijn ons ervan bewust dat dit een rare periode is waarin veel wordt gecommuniceerd en veel wordt tegengehouden. We doen u echter de belofte dat we alles op alles zetten zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van de omstandigheden! Voor vragen kunt u contact opnemen via 0548- 620 320.

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×