Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Fiat Auto's

Auto Aaltink, de actieve Fiat dealer

Auto Aaltink is uw actieve Fiat dealer in de regio. Bij ons bent u aan het juiste adres voor service en advies op topniveau.  Als officieel Fiat dealer mag u heel wat van ons verwachten. Met kennis van zaken en met alle moderne voorzieningen in huis om uw Fiat van het beste onderhoud te voorzien. Maar nog veel belangrijker, we zullen er alles aan doen om u het beste van dienst te zijn. Met échte interesse in uw wensen. Auto Aaltink, mensenwerk in autoland sinds 1966.

Iedere automobilist heeft zijn eigen wensen. Samen met ons stelt u simpel uw nieuwe Fiat auto samen en geniet u van alle luxe die Fiat te bieden heeft.

Ewald Aaltink - Trotse Fiat dealer

Auto Aaltink, uw actieve Fiat dealer

Ons team staat voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Tijdens de zoektocht naar een auto gaan wij zo ver als u wenst. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over Fiat voertuigen. Ze zullen u het best mogelijk advies geven op basis van onze Fiat expertise. Naast ons uitgebreide assortiment nieuwe Fiat auto’s, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor Occasions. Als officiële Fiat dealer leveren wij vele Garant Occasions. Garant Occasions zijn kwalitatieve occasions in verschillende prijsklassen. Onze Fiat Garant Occasions zijn zelfs voorzien van 12 maanden garantie. Auto Aaltink is de enige Officiële Fiat dealer in de gemeenten: Almelo, Hellendoorn, Hardenberg, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs voor een Italiaanse bak koffie!

Mensenwerk in Autoland sinds 1966

Vindt bij ons alles rond uw auto en mobiliteit. Wij maken het verschil door echte interesse in uw wensen. We doen er alles aan om u het beste van dienst te kunnen zijn én blijven.

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×