Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

De Fiat modellen

Wij adviseren u graag

Fiat wordt gezien als een van de meest innovatieve automerken. Dit komt doordat het beschikt over zeer veel patenten. Het bedrijf heeft ondertussen jarenlange ervaring in het maken van auto’s. Bij Auto Aaltink kunt u terecht voor alle modellen van Fiat. Op basis van onze expertise helpen wij u graag met het vinden een model die bij uw wensen past!

Exclusieve 500e Preview Oost – Nederland woensdag 7 tot en met zaterdag 10 oktober 2020

Kom als één van de eersten kennis maken tijdens de EXCLUSIEVE PREVIEW voor Oost Nederland van de nieuwe volledig elektrische Fiat 500e. Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 oktober 2020 staat hij te pronken in onze showroom in Nijverdal, welke centraal ligt en makkelijk te bereiken is via de A1/A35. Maak een afspraak voor een privé bezichtiging...

Bekijk actie
EWALD’S SUMMER SAL€ Spectaculaire zomer actie bij Auto Aaltink

  Bij Ewald Aaltink is de temperatuur naar zijn hoofd gestegen! Daarom geeft hij deze zomer hoge kortingen weg op alle in Nederland staande voorraad auto’s van zowel Mitsubishi als Fiat. Naast een korting welke afhankelijk van het model kan stijgen tot maar liefst € 4.000,- betekend het dat u ook nog eens dat u...

Bekijk actie

Italiaanse innovatie

Fiat werd in 1899 opgericht en staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. Het Italiaanse autobedrijf heeft een jaar later haar eerste auto’s geproduceerd. Sindsdien heeft fiat met de bestaande modellen en nieuwe ideeën, stap voor stap, de geschiedenis van het merk geschreven en een bijdrage geleverd aan het mobiel maken van Italië en de rest van de wereld. Fiat gelooft in de toekomst en, meer nog, in de kracht van ideeën. Want die geven de toekomst van het merk gestalte.

Mensenwerk in Autoland sinds 1966

Vindt bij ons alles rond uw auto en mobiliteit. Wij maken het verschil door echte interesse in uw wensen. We doen er alles aan om u het beste van dienst te kunnen zijn én blijven.

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×