Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

De Fiat 500

De nieuwste generatie Fiat 500 modellen zijn compacte auto’s die geïnspireerd is op de Fiat 500 uit 1957. De klassieke 500 stond ook wel bekend als de Nuova 500. De Fiat 500 is een kleine auto van formaat. Handig en behendig in de stad. Waar je je onderscheidt van de grijze massa. Qua uiterlijk. Qua innerlijk. Altijd leuk en hip. Uniek en gedurfd. Modern en innovatief. Steeds weer met nieuwe details, nieuwe techniek, nieuwe accessoires, nieuwe looks.

fiat-500
Nu vanaf:
€14.250,-
Private lease vanaf €209,- p.mnd.

Waarom een Fiat 500?

 • Perfecte auto voor kleine afstandsritten
 • Laag in kosten belasting
 • Zuinig in brandstof gebruik
 • Al vanaf € 14.250,-
 • Private lease vanaf € 209,- p.mnd.
€ 1.500,- SUMMER SAL€ KORTING!
Voordelig een Fiat 500

Bij Auto Aaltink koopt of least u voordelig een Fiat 500! Als actieve Fiat dealer kunnen wij bij de fabriek speciale partijen Fiat 500 kopen. Direct instappen en wegrijden met duizenden euro’s korting! Ons verkoopteam neemt graag contact met u op voor een offerte op maat!

Offerte op maat aanvragen
Waarom Auto Aaltink?

Waarom kunt u het beste een auto aanschaffen bij Auto Aaltink? Heel simpel: In ons bedrijf staan niet de auto’s en de techniek voorop, maar de mensen. Wij maken het verschil door echte interesse in uw wensen. Zo doen we er alles aan om u het beste van dienst te kunnen zijn én blijven!

Meer over Auto Aaltink
Garantie

Op alle nieuwe Fiat auto’s die wij afleveren geven wij maar liefst 2 jaar volledige garantie onbeperkt het aantal kilometers, 2 jaar mobiliteit service en 8 jaar carrosserie garantie!

Meer over Fiat garantie
Bezoek onze showroom

In het echt is deze auto nog veel mooier! Bezoek onze showroom en laat u adviseren door onze verkopers. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke Italiaanse bak koffie!

Bekijk onze openingstijden en adresgegevens

Met de Fiat 500 geniet u van alle luxe die dit Italiaanse merk te bieden heeft. Door zijn compacte formaat kunt u hem overal kwijt!

Auto Aaltink

Liever leasen?

Een auto leasen? Dat is tegenwoordig heel normaal. En steeds meer mensen kiezen ervoor. Door het leasen van een nieuwe auto heeft u wel de lusten, maar niet de lasten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Inruilvoorstel

Heeft u uw droomauto op het oog en wilt u uw huidige auto inruilen? Vul onderstaand formulier in om een inruilvoorstel aan te vragen!

De Fiat 500 heeft veel mogelijkheden voor personalisering. Geef ‘m jouw personal touch! Het is jouw feestje. De Fiat 500 beschikt over een start & stop systeem en zorgt ervoor dat de motor afslaat zodra je stilstaat. Op het moment dat het gaspedaal weer ingetrapt wordt start de motor weer. Op deze manier kan je in het stadsverkeer tot wel 12% brandstof besparen. Je bent milieuvriendelijker bezig, maar het is ook nog goedkoop. De Fiat 500 is het helemaal. De Fiat 500 heeft het allemaal! Vindt u het lastig om de juiste uitvoering bij uw wensen te kiezen? Wij van Auto Aaltink helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Adres
Openingstijden Showroom
 • Maandag 09.00 - 18.00
 • Dinsdag 09.00 - 18.00
 • Woensdag 09.00 - 18.00
 • Donderdag 09.00 - 18.00
 • Vrijdag 09.00 - 18.00
 • Zaterdag 09.00 - 17.00
 • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×