Ewald Aaltink

Algemeen directeur

 

Ik ben getrouwd met Daniella. Samen hebben wij 2 dochters Julia en Robijn. Naast mijn drukke baan vind ik het heerlijk om in de vrije tijd van mijn gezin te genieten. Gezellig een dagje weg of heerlijk op vakantie. In 2013 ben ik begonnen met sporten… beetje laat.. maar geniet er nu enorm van, het is nu voor mij een grote hobby geworden met als favoriet het hardlopen. Niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest.

Leeftijd: 44

Gerbrand van der Veen

Serviceadviseur

 

Samen met mijn lieve partner Jeannette woon ik in Dalfsen in een door ons opgeknapte oude boerderij. We houden van zee, strand en zon maar zijn in alle seizoenen aan de kust te vinden. We trekken graag rond met ons campertje maar zijn ook graag op eigen erf.  We genieten van het buitenleven, de zon en wind, van de moestuin en de vrucht- en notenbomen en vinden het heerlijk onszelf en anderen te verblijden met producten van eigen bodem.
Als geboren autoliefhebber zit ik al van jongs af aan in het autovak. Na jaren in verschillende steden te hebben gewerkt nu bijzonder op mijn plek bij dit sociale familiebedrijf waar de klant nog ECHT centraal staat (Mensenwerk in Autoland!).
In mijn vak als serviceadviseur heb ik de ideale balans gevonden tussen techniek en klantencontact.

Leeftijd: 52

Jasper Bal

Verkoopadviseur

Leeftijd: 25

Guido Ruiter

1e Autotechnicus / Magazijnmanager

 

Ik ben al sinds 2000 nog dagelijks met veel plezier in dienst bij Auto Aaltink. Als magazijnmanager en eerste monteur met APK is dit een drukke bezigheid waar ik veel voldoening uit put. Vooral het werken in een leuk en gezellig team spreekt mij aan. Ik woon samen met mijn partner Susan en onze kinderen Sem, Merel en Jip, met hen doe ik veel leuke dingen. Daarnaast heb ik ook nog tijd voor mijn grote passie rallysport. Oh ja, zou ik bijna nog mijn grootste hobby vergeten: barbecueën. Dit doe ik dan ook geregeld samen met mijn familie en vrienden.

Leeftijd: 40

Wouter Stegeman

1e Autotechnicus

 

Woonachtig in Almelo met Marlies en onze kinderen Elle, Olivier en James in een gezellige jaren ’30 woning. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met m’n gezin, lig ik in het zwembad voor een potje waterpolo, of sta ik in de keuken om wat lekkers te koken/eten.. Ik ben als automonteur begonnen omdat ik vroeger sleutelen aan auto’s en brommers al mooi vond. Mijn eerste auto was een oude Peugeot en daar moest zoveel aan gebeuren dat ik daarmee de autotechniek goed onder de knie heb gekregen. Tevens ben ik leermeester binnen het bedrijf en houd me bezig met de begeleiding van leerling-monteurs.

 

Leeftijd: 36

Jordy Bannink

Autotechnicus

 

Ik woon nog bij mijn ouders thuis, samen met mijn broertje in het mooie Marle, waar ook mijn lieve vriendin Laura woont. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, namelijk thuis aan auto’s en brommers sleutelen. Daarom werk ik met veel plezier bij Auto Aaltink. Dit doe ook als monteur bij de autocross (waar we dit jaar kampioen mee zijn geworden). Daarnaast voetbal ik in het eerste op zaterdag bij voetbalvereniging MVV’69. Verder ga ik samen met de kameraden groep in het weekend vaak naar een plaatselijke bar, tentfeesten of Bökkers. Met deze vriendengroep gaan we ook samen jaarlijks op vakantie.

Leeftijd: 23

Miranda Veldman

Administratief medewerkster

 

Sinds november 2004 ben ik parttime werkzaam bij Auto Aaltink en verzorg ik hier de dagelijkse boekhouding. Het werk bevalt me hier uitstekend in deze “mannenwereld”, waar een prima sfeer hangt. Ik ben getrouwd met John en samen hebben we twee dochters, die inmiddels het huis al uit zijn. In mijn vrije tijd zing ik bij Popkorn en maak ik graag een lange boswandeling met de hond.

 

Leeftijd: 54

Daniella Aaltink

Administratief medewerkster

 

Ik ben getrouwd met Ewald. Na ruim 15 jaar na onze eerste ontmoeting elders te hebben gewerkt, hebben we de knoop doorgehakt. Sinds april 2014 ben ik parttime werkzaam binnen ons bedrijf. Mijn werk bestaat uit een gedeelte administratie en ondersteunende werkzaamheden voor verkoop & aftersales. We werken in een gezellig, hecht team. Samen hebben we 2 dochters Julia en Robijn en onze huisvriend hond “Polle”. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en bootcamp. Ook kijk ik graag naar mooie (Nederlandse) series en naar een goede film. Daarnaast vind ik het heerlijk om er met mijn gezin op uit te gaan.

Leeftijd: 43

Johan Aaltink

Oprichter

 

Op 1 maart 1966 is mijn hobby mijn werk geworden en ben ik begonnen met een garagebedrijf inclusief tankstation aan de Brakenbeltsweg in Nijverdal. Toen ik mijn vrouw in 1972 heb ontmoet, hebben we dit bedrijf samen verder opgebouwd. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kleinkinderen waar ik apetrots op ben en van mijn vele hobby’s. Één van deze hobby’s is klussen in en om het huis en bij mijn kinderen. Verder houd ik ervan om samen met mijn vrouw Marianne op vakantie te gaan.

Leeftijd: 69

:

Marianne Aaltink

Oprichtster

 

Ik ben getrouwd met Johan. Sinds ik Johan heb leren kennen in 1972 ben ik nauw betrokken bij ons bedrijf. Samen hebben we 3 zoons en 4 kleindochters waar we enorm van genieten. Verder houd ik van tuinieren, leuke uitstapjes met de kleinkinderen en af en toe lekker ontspannen op vakantie.

Leeftijd: 64