Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Mitsubishi Auto's

Auto Aaltink, de actieve Mitsubishi dealer

Wij staan voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Een auto kopen doet u niet alleen met uw verstand. Natuurlijk hebt u wel een bepaald beeld vooraf: de auto moet praktisch, mooi en vooral ook betrouwbaar zijn. U mag van ons veel enthousiasme verwachten voor onze merken. Auto Aaltink is uw actieve Mitsubishi dealer in de regio. Bij ons bent u aan het juiste adres voor service en advies op topniveau.

Wij staan voor u klaar. Altijd de scherpste prijzen en goede inruil!

Ewald Aaltink - Trotse Mitsubishi dealer
BPM VOORRAAD VOORDEEL Bespaar DUIZENDEN euro's... nu het nog kan!

Bekijk actie

Uw erkende Mitsubishi dealer!

Als officieel Mitsubishi dealer voor de gemeenten Hellendoorn, Raalte, Rijssen / Holten, Ommen, Lemelerveld en Twenterand en als één van de meest actieve Mitsubishi dealers in Nederland kunnen wij regelmatig bij de fabriek speciale partijen Mitsubishi’s kopen welke wij u tegen de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Zo verkopen wij veel auto’s en heeft u gegarandeerd de beste aanbieding!

Voordelig een nieuwe Mitsubishi kopen of leasen bij Auto Aaltink

Mitsubishi is een Japans automerk. De geschiedenis van Mitsubishi in de auto-industrie gaat terug tot 1917. Sindsdien heeft het verschillende Mitsubishi auto series uitgebracht en is het uitgegroeid tot een van de grootste automerken. Mitsubishi heeft zich de laatste jaren gekenmerkt door het gebruik van geavanceerde entertainment- en navigatie systemen. De looks van een Mitsubishi zijn belangrijk, evenals de techniek. Ontwerpers besteden niet voor niets altijd veel tijd aan de ‘look & feel’ van een nieuwe Mitsubishi auto.  Wij hebben een ruime voorraad nieuwe Mitsubishi auto’s. Mitsubishi auto’s zijn bij ons altijd scherp geprijsd en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een proefrit maken in een Mitsubishi?

Een Mitsubishi kopen doet u niet zomaar. Een Mitsubishi staat voor rijcomfort en veiligheid. De auto’s van Mitsubishi beschikken over schitterende technologieën die hier aan bijdragen. Wij begrijpen dat u dit het liefst zelf meemaakt. Bij ons is het mogelijk om online en eenvoudig een proefrit aan te vragen zodat u zelf kan ontdekken hoe het voelt om in een Mitsubishi te rijden. Wij omschrijven een Mitsubishi als ruim, stoer en krachtig. Als officieel Mitsubishi dealer voor de gemeenten Hellendoorn, Raalte, Rijssen en Holten, Ommen, Lemelerveld en Twenterand kunnen wij regelmatig bij de fabriek speciale partijen Mitsubishi ’s kopen, welke wij u tegen de scherpste prijzen kunnen aanbieden.

Wilt u een Mitsubishi kopen? Mitsubishi beschikt over verschillende series en iedere auto heeft ook de mogelijkheid op verschillende opties. Neem contact op met een van onze verkoop adviseurs en laat u op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw auto in te ruilen.

Mensenwerk in Autoland sinds 1966

Vindt bij ons alles rond uw auto en mobiliteit. Wij maken het verschil door echte interesse in uw wensen. We doen er alles aan om u het beste van dienst te kunnen zijn én blijven.

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×