Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Auto Aaltink levert praktische Fiat Fiorino aan PLAN Nijverdal

NIJVERDAL – Happy moments, Happy people. Daar gaan ze voor bij PLAN Nijverdal. PLAN is een bevlogen boutique club voor inspanning & ontspanning. Een (h)eerlijke ervaring voor ondernemende levensgenieters op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park “De Sallandse Heuvelrug”. Reden dat de eigenaren Bilal en Christel Durmaz hebben gekozen hebben voor een mooie, maar vooral praktische Fiat Fiorino. Deze werd onlangs geleverd door Fiat dealer Auto Aaltink in Nijverdal.

Een ondernemer moet snel en flexibel zijn. Daarom heeft Fiat Professional de Fiorino Easy Pro versie. Een ideale zakenpartner, want hij is compact van buiten maar toch ruim van binnen. Hij is makkelijk wendbaar en heeft de rijeigenschappen van een personenauto. PLAN Nijverdal zet deze praktische bedrijfsauto in voor alle medewerkers. Personal trainers gebruiken de auto voor trainingen op locatie bij bedrijven of in de vrije natuur, maar de auto wordt ook ingezet voor het halen van verse producten voor de eigen(zinnige) Club lounge. Kleinschalig, sfeervol en zoveel meer dan een lunchroom. Vers, lokaal, (h)eerlijk of gerechten met een verhaal.

PLAN Nijverdal is namelijk niet alleen een plek om te sporten, maar ook een heerlijke plek om gezond en lekker te eten of te genieten van een kopje koffie met zelfgebakken appeltaart. Jouw favoriete plek om te genieten van sporten, ontspannen, eten & drinken, ontmoeten of (net)werken.

Uit handen van Ewald Aaltink van FIAT-dealer Auto Aaltink ontvingen Bilal en Christel Durmaz de sleutel van deze mooie bedrijfsauto. De Fiorino Easy Pro is standaard voorzien van onder andere: 1.4 77 pk (57 kW) benzinemotor, stuurbekrachtiging, asymmetrische achterdeuren, privacy glas, in hoogte verstelbaar stuur en meerdere veiligheidssystemen.

Meer weten over de Fiorino Easy Pro? Je bent welkom in de showroom van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar.

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×