Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Feestdag Stichting De Instuif geadopteerd door lokale ondernemers

NIJVERDAL -“Onbeschrijfelijk, wat een mooie dag”. Stichting De Instuif vierde zaterdag 22 juni een prachtige feestdag in onze gemeente. Zonder vrijwilligers en bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn, is zoiets niet mogelijk.

Tijdens de Hellendoornse Beursvloer op 2 november 2018 maakte Ewald Aaltink van Auto Aaltink een match met Stichting De Instuif om een feestdag voor hen te organiseren. De Instuif is een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert voor mensen met een (verstandelijke) beperking uit Nijverdal en omgeving. Om de feestdag voor deze stichting mogelijk te maken, benaderde Ewald Aaltink bevriende relaties en klanten welke om niet of tegen kostprijs hun goederen en diensten ter beschikking stelden. Zowel de leden van De Instuif, begeleiders, vrijwilligers en betrokken ondernemers genoten zaterdag volop van alle activiteiten.

De dag begon om 9.00 uur met een lekker kopje koffie met gebak bij Auto Aaltink op industrieterrein ’t Lochter. Daarna vertrok het gezelschap met treintje Bello naar Twente Decadente voor een chocolade workshop, gevolgd door een tocht naar de Wilgenweard waar een heerlijk lunch klaarstond. Na een mooie rondvaart over de Regge was het tijd voor een paar rondjes ‘Swingo Bingo’. Dit staat garant voor een flinke dosis gezelligheid en iedereen zong dan ook keihard mee met alle bekende, Hollandse hits.

Vol vrolijkheid stapte het gezelschap weer in Bello om te vertrekken richting Auto Aaltink voor de afterparty. Daar stond zanger Dennis van Dam ze al – samen met DJ Gerard Marsman – op te wachten. Het werd één groot feest!
Een dergelijke dag sluit je natuurlijk af met lekkere friet met kipnuggets en frikandellen. “Al met al kunnen we terugkijken op een geweldige dag. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen lekker kon slapen… Ik wel in ieder geval wel”, lacht Ewald.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door Auto Aaltink, Twente Decadente, de Wilgenweard, Treintje Bello, Bakkerij Nieuwenhuis, de Sligro, Driever Partyservice, De Gulle Goedzak, Dennis van Dam en Gerard Marsman.

Ook vrijwilliger worden bij Stichting de Instuif? Deze organisatie is altijd op zoek naar vrijwilligers om mee te helpen bij alle activiteiten die worden georganiseerd. Denk daarbij aan: een soosavond, dansavond, kookactiviteit en een maandelijkse zaterdagactiviteit. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Peter van Schooten, tel. 06-270 474 86.

Instuif patat van de Gulle Goedzak
Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×