Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Nieuw wagenpark voor Hoveniersbedrijf Gerben Calkhoven.

Met enige trots presenteren de hoveniers van Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Gerben Calkhoven de nieuwe bedrijfsauto’s. Uit handen van Ewald Aaltink van FIAT-dealer Auto Aaltink ontving Gerben Calkhoven de sleutels van drie gloednieuwe Fiat Ducato’s Pro Edition.

“Wij zijn trots en blij met onze nieuwe aanschaf. De nieuwe bussen hebben een frisse en moderne uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien”, vertelt Gerben Calkhoven. Denk daarbij aan: automatische airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer, in diepte verstelbaar stuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels die elektrisch verstel- en verwarmbaar zijn. Verder voorziet Fiat Professional het interieur van het Uconnect infotainment met 5-inch touchscreen, navigatie, Bluetooth en stuurwielbediening.

“Hiermee kunnen we weer jaren vooruit”, gaat Gerben Calkhoven verder. “We hebben bewust gekozen voor de meest compacte versie van de Fiat Ducato. Op deze manier rijden we elke oprit met gemak op. En houden dan ook nog ruimte over voor het in- en uitladen van materieel. Deze bedrijfswagen biedt van binnen genoeg ruimte om alle gereedschappen te bergen. Gezamenlijk hebben we de bussen ingericht. Elk team gaat met een geheel eigen inrichting op pad. Onze hoveniers zijn daarom ook erg trots op de nieuwe auto’s.”

Hoveniersbedrijf Gerben Calkhoven biedt alles wat uw leven in en om het huis plezieriger maakt! De hoveniers zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud, -ontwerp en -aanleg, sauna’s, veranda’s, zwembaden, hottubs en pizzaovens. Meer weten? Check de website: www.gerbencalkhoven.nl)
“De familie Aaltink is al jaren trouwe klant bij ons bedrijf, reden om ook op zakelijk gebied contacten te leggen. Nu konden we iets terugdoen. Het is een fijn en sociaal bedrijf, dat altijd met je meedenkt. Oplossingsgericht! En zij deden ons een mooie aanbieding. Het mooie is dat we alles lokaal houden, lokale ondernemers gunnen elkaar de handel. Zo zorgen we ervoor dat Nijverdal een mooi dorp blijft om in te wonen, leven en te werken,” aldus Gerben.

De Fiat Ducato Pro Edition staat nu bij de Fiat Professional dealer. Je bent welkom in de showroom van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar.

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×