Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Auto Aaltink online GEOPEND!

Corona treft onze hele samenleving en ook ondernemers hebben het zwaar. Toch is het noodzakelijk voor onze gezondheid om de richtlijnen van het RIVM in acht te houden. Om klanten tegemoet te komen, heeft Auto Aaltink ervoor gekozen om de online dienstverlening flink te verbeteren. “Ik kan me voorstellen dat mensen het spannend vinden om onze showroom in deze moeilijke tijd te bezoeken. Daarom hebben we het makkelijker gemaakt om een mooie auto online te vinden en kopen via onze webshop”, legt Ewald Aaltink uit.

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk en bestel ze dan online via de webshop van Auto Aaltink. De mogelijkheden zijn inmiddels flink uitgebreid en verbeterd. Van het zoeken en het kopen tot de aflevering, alles regel je vanuit huis. Een bezoek aan de showroom is dus niet eens noodzakelijk. In plaats daarvan gebruikt het Nijverdalse autobedrijf data, uitgebreide informatie en goede foto’s om je online een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto’s die ze aanbieden. Ewald: “Wij begrijpen de onzekerheden van het online kopen van een auto. Je wil de kwaliteit beoordelen en eventueel een proefrit maken met de auto. Daar hebben we een mooie oplossing voor bedacht. Kies in de webshop voor de optie ‘proefrit aanvragen’. Eén van onze online adviseurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Naast een omruiltermijn van 14 dagen heb je namelijk ook recht op een uitgebreide proefrit bij aflevering.”

Bereikbaarheid
Wil je meer informatie of even sparren over jouw toekomstige droomauto? De medewerkers van Auto Aaltink zijn gewoon telefonisch, via videobellen en WhatsApp bereikbaar, zodat je je aankoop rustig met hen door kunt spreken.

Jouw droom auto
Auto Aaltink is jouw Fiat, Mitsubishi en Chevrolet dealer in de regio. En daarnaast levert het autobedrijf een ruime voorraad kwalitatieve occasions. Het transparante online proces maakt het eenvoudig en veilig om vanuit huis een auto te kopen. “In het geval van jong gebruikte occasions laten we duidelijk de mindere kanten van de auto zien, zoals krasjes en deuken”, legt Ewald uit. “Occasions en nieuwe voorraad auto’s leveren we binnen 7 dagen bij je thuis af op een moment dat het jou goed uitkomt. Je maakt in je eigen omgeving een proefrit voor we de auto ter plekke op jouw naam overschrijven. Als de auto niet bevalt kun je gewoon iets anders uitzoeken! Het maakt ons niet uit waarom, wij stellen geen lastige vragen en ruilen hem om voor een geschikte auto die aan jouw wensen voldoet. Ben je niet blij met je aankoop? Dan halen we hem gewoon weer op. ”

Showroom
Op normale werkdagen is de showroom aan de Marie Curiestraat 6 gewoon geopend. Natuurlijk houden de medewerkers te allen tijde de richtlijnen van het RIVM in acht. Proefritten zijn mogelijk, waarbij de auto en de sleutels voordien grondig worden ontsmet. Kortom zij doen er alles aan om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen waarbij zij jouw en onze gezondheid niet uit het oog verliezen.

Vind jouw droomauto via: www.autoaaltink.nl.

 

Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×