Nijverdalse Bakker Voortman kiest voor bedrijfsauto’s van Auto Aaltink.

Recentelijk heeft de bekende Nijverdalse bakker Voortman de sleutels in ontvangst genomen van een schitterend mooie rode Fiat Doblo. Hiermee heeft het zijn zakelijke wagenpark, nadat men enkele maanden geleden ook al een nieuwe Fiat Ducato had gekocht, compleet vernieuwd. Gekozen voor het merk Fiat en de service van Auto Aaltink.

Auto Aaltink, al ruim 50 jaar een bekend autobedrijf in Nijverdal, is sinds eind 2015 naast Mitsubishi ook Fiat dealer in Nijverdal. In de opstartfase met Fiat heeft men zich in eerste instantie gericht op de personenauto’s. Logisch hierin heeft het bedrijf ook al jaren lang expertise. Echter sinds enkele maanden is men ook actief in de zakelijke markt met onder andere de complete bedrijfsautolijn van Fiat Professional.

“Personenwagens is één, bedrijfsauto’s is toch even wat anders”, aldus een enthousiaste Ewald Aaltink. “Bedrijfsauto’s zijn gereedschap, ze moeten het altijd doen en kunnen niet gemist worden. Hierop moet je je organisatie aanpassen: Qua personele bezetting, de bereidheid in geval van pech wat extra’s te doen. Even ’s avonds door als monteur, wanneer een auto gestrand is met pech, en gelijk zorgen voor passend vervangend vervoer zodat er “doorgewerkt” kan worden. Nu onze hele organisatie hiervan doordrongen is en wij enkele aanpassingen hebben gedaan zijn we klaar voor deze volgende stap in ons bedrijf!” vervolgt Ewald Aaltink.

Bakkerij Voortman: Al meer dan 80 jaar een begrip in Nijverdal
De geschiedenis van Bakkerij Voortman begint in 1936. In dit jaar wordt door de eerste generatie Voortman een bakkerij gestart aan de Meester Werkmanstraat te Hulsen.
Om in 1936 klanten te werven is besloten om naast het openen van een winkeltje tevens te gaan venten. Dit is achteraf een zeer goede keuze geweest. Bakkerij Voortman werd bekend om zijn lekkere brood en de speciale krentenwegge.

De jaren gingen voorspoedig en de tweede generatie Voortman diende zich aan.
De tweede generatie heeft het succes weten uit te bouwen en vond naast het venten andere klanten als: supermarkten, verpleegtehuizen en horecagelegenheden. Tijdens deze periode werd de winkel in Hulsen gesloten.

Al enige tijd is de derde generatie Voortman aangetreden. Sinds de broers Wim en Henk de scepter zwaaien, zijn er al vele wijzigingen doorgevoerd. Hierbij kan men denken aan het uitbreiden en verbouwen van de bakkerij en het openen van een bakkerswinkel in het hartje van Nijverdal. Sinds 1936 begonnen als een dorpsbakkerijtje en inmiddels dus uitgegroeid tot een gestroomlijnde organisatie waar 20 mensen hun boterham verdienen.

Meer informatie over Auto Aaltink en de bedrijfsauto’s van Fiat kunt u vinden op www.autoaaltink.nl. Informatie over Bakkerij Voortman, de producten en vestigingen is te lezen op www.bakkerijvoortman.nl

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required