U wilt een betrouwbare partij voor het onderhoud aan uw auto. Dat begrijpen we maar al te goed. Dat is voor veel van onze klanten precies de reden om naar Auto Aaltink te komen!

Wij weten hoe belangrijk uw auto voor u is. We zullen er dan ook alles aan doen om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. Als erkend Chevrolet dealer en Mitsubishi dealer beschikken wij over veel kennis op dit gebied en staan wij garant voor kwaliteit.

Ons team van specialisten zorgt in onze werkplaats ervoor dat uw auto altijd goed wordt onderhouden. Dat biedt meerdere voordelen: we sturen u zo veilig mogelijk de weg op en zorgen met het goed onderhoud en van uw auto bovendien voor een uiteindelijk hogere restwaarde van uw auto. Een win/winsituatie!

Onderhoud

Duidelijkheid vooraf

Omdat u graag vooraf duidelijkheid wilt, bespreekt onze serviceadviseur vooraf met u welk onderhoud er gaat plaatsvinden en wat hiervan de kosten zijn. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan, want u kunt zelf beslissen. Ook voor vervangend vervoer kunt u trouwens bij ons terecht.

Voor de airconditioning van uw auto bieden we een speciale onderhoudsservice. U kunt ook onderhoud combineren met de jaarlijkse APK beurt.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Klik dan hier.