Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Fiat Private Lease

Een Fiat lease je al vanaf € 215,- per maand… All in!!

Zoekt u naar een Fiat private Lease? Dan bent u bij Auto Aaltink aan het juiste adres. Een Fiat private lease is een goed alternatief voor een auto kopen. Tegen een vast bedrag per maand leaset u de Fiat auto privé. Bij Auto Aaltink hebben wij kennis van zaken en alle moderne voorzieningen in huis om uw Fiat private lease van het beste onderhoud te voorzien. Daarnaast zullen we er alles aan doen om u het beste van dienst te zijn.

Wat is private Lease?

Private lease is een vorm van huren waarbij u als particulier in een nieuwe auto rijdt en dat voor een vast maandbedrag. De leaseauto is eigendom onze leasemaatschappij en na de looptijd levert u de leaseauto weer in. Omdat alle service bij het maandbedrag in zit, hoeft u niet meer om te kijken naar de autoverzekering, wegenbelasting of het onderhoud. Dat regelen wij voor u. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken!

Voordelen Fiat private Lease

Fiat private Lease heeft vele voordelen. Zo heeft u wel de lusten van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Ga maar na, u stelt uw favoriete Fiat samen en daarna wordt alles voor u geregeld! Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Daarnaast betaald u geen bijtelling zoals bij een zakelijke lease!

Kosten maandbedrag

De kosten die onder het maandbedrag vallen zijn onder andere de aanschaf van de auto, inclusief accessoires en de afschrijving hierop. Ook zitten de kosten van het rijklaar maken, een allrisk verzekering (WA/Casco), houderschapsbelasting (motorrijtuigenbelasting) erbij inbegrepen. De reparatie, onderhoud en de vervanging van banden gaat ook allemaal via de ons. Daarnaast voorziet het in pechhulp in binnen- en buitenland, de kosten van vervangend vervoer vanaf de eerste dag mits de reparatie of onderhoud langer duurt dan 48 uur en de btw.

Verschillende modellen voor Fiat private lease

Bij Auto Aaltink hebben wij verschillende modellen van Fiat die u privé kunt leasen. U kunt onder andere kiezen voor de Fiat 500, Fiat 500C (cabrio), Fiat 500X en Fiat Panda. De levertijd van de auto’s verschilt per model, we bekijken altijd samen welke auto het snelst leverbaar is! Bereken uw maandbedrag online of kom langs in onze showroom!

Eenvoudig online een auto kopen

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk en bestel ze dan online via de webshop van Auto Aaltink. De mogelijkheden zijn inmiddels flink uitgebreid en verbeterd. Van het zoeken en het kopen tot de aflevering, alles regel je vanuit huis. Een bezoek aan de showroom is dus niet eens noodzakelijk. In plaats daarvan gebruiken wij...

Bekijk actie
Maatregelen Coronavirus

  Ook bij Auto Aaltink nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan hier zeer serieus mee om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten waarbij intensieve...

Bekijk actie
Adres
Openingstijden Showroom
  • Maandag 09.00 - 18.00
  • Dinsdag 09.00 - 18.00
  • Woensdag 09.00 - 18.00
  • Donderdag 09.00 - 18.00
  • Vrijdag 09.00 - 18.00
  • Zaterdag 09.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×