Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

De Mitsubishi ASX Private lease

Zoekt u naar een Mitsubishi ASX private lease? Dan bent u bij Auto Aaltink aan het juiste adres. Met zijn stoere en robuuste front- en achterdesign zorgt de nieuwe ASX voor bewonderende blikken. Door zijn brede, solide voorkomen en veelzijdige ruimte gaat hij geen uitdaging uit de weg. Wat uw bestemming ook is, onderweg is het volop genieten. Dankzij de moderne infotainment en slimme technologie blijft u met een Mitsubishi ASX altijd in contact met de wereld om u heen. Bekijk hier de mogelijkheden voor het leasen van een Mitsubishi ASX.

Hoe werkt Mitsubishi private lease?

Met een private lease contract rijdt u als particulier een nieuwe Mitsubishi ASX tegen een vast maandbedrag. Het is een vorm van huren waarbij de Mitsubishi ASX eigendom is van onze leasemaatschappij. Na de looptijd levert u de Mitsubishi ASX dan ook weer in. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor de auto en all-in service, waardoor u geen omkijken heeft naar de autoverzekering, wegenbelasting of onderhoud.

Inbegrepen in het maandbedrag

De maandelijkse kosten voor de Mitsubishi ASX private lease modellen zijn inclusief:

 • Aanschaf van de auto, inclusief accessoires en de afschrijving
 • Rijklaar maken, inclusief een volle tank brandstof
 • Allrisk verzekering (WA/Casco)
 • Houderschapsbelasting (motorrijtuigenbelasting)
 • Reparatie, onderhoud en vervanging van banden
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer vanaf de eerste dag mits de reparatie of onderhoud langer duurt dan 48 uur
 • Inclusief btw

Waarom de Mitsubishi ASX private lease bij Auto Aaltink?

U kunt het beste een Mitsubishi ASX privé leasen bij Auto Aaltink. Waarom? Heel simpel: in ons bedrijf staan niet de auto en techniek voorop, maar de mensen. Het draait er bij ons om hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en blijven. Iedere automobilist heeft zijn eigen wensen, daarom stelt u samen met ons uw gewenste Mitsubishi ASX samen.

Mitsubishi ASX-modellen

De Mitsubishi ASX is in drie verschillende modellen privé te leasen. Zo kunt u kiezen voor de Mitsubishi ASX PURE die vanaf € 459,- per maand private te leasen is, of de stoere Mitsubishi ASX INTENSE die vanaf € 499,- te leasen is. En tot slot kunt u ook kiezen voor de Mitsubishi ASX INSTYLE. De kosten hiervoor beginnen bij € 529,- per maand.

Bezoek onze showroom!

Heeft u interesse in het privé leasen van een Mitsubishi ASX? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij kunnen samen kijken naar uw wensen en het maandbedrag berekenen. Onze showroom is van maandag t/m zaterdag geopend. U kunt ons vinden aan de Marie Curiestraat 6 te Nijverdal. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0548-620320.

 

Eenvoudig online een auto kopen

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk en bestel ze dan online via de webshop van Auto Aaltink. De mogelijkheden zijn inmiddels flink uitgebreid en verbeterd. Van het zoeken en het kopen tot de aflevering, alles regel je vanuit huis. Een bezoek aan de showroom is dus niet eens noodzakelijk. In plaats daarvan gebruiken wij...

Bekijk actie
Maatregelen Coronavirus

  Ook bij Auto Aaltink nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan hier zeer serieus mee om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten waarbij intensieve...

Bekijk actie
Adres
Openingstijden Showroom
 • Maandag 09.00 - 18.00
 • Dinsdag 09.00 - 18.00
 • Woensdag 09.00 - 18.00
 • Donderdag 09.00 - 18.00
 • Vrijdag 09.00 - 18.00
 • Zaterdag 09.00 - 17.00
 • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×