Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Private lease de Mitsubishi Eclipse Cross

Bij Auto Aaltink bent u aan het juiste adres voor service en advies op topniveau voor uw Mitsubishi Eclipse Cross private lease. Wilt u een Mitsubishi Eclipse Cross privé leasen? Dat is tegenwoordig heel normaal. En steeds meer mensen kiezen ervoor. De Mitsubishi Eclipse Cross heeft krachtige lijnen en sterk geprononceerde wielkasten. De diepgetrokken wigvorm roept het beeld op van een atleet die uit de startblokken schiet. Met échte interesse in uw wensen helpt Auto Aaltink u graag bij een Mitsubishi Eclipse Cross private lease.

Hoe werkt Mitsubishi private lease?

Wanneer u kiest voor een Mitsubishi Eclipse Cross met private lease, rijdt u in een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. De Mitsubishi Eclipse Cross is nog eigendom van onze leasemaatschappij en na de looptijd levert u uw leaseauto weer in. U betaalt een maandelijks bedrag waarbij u niet om hoeft te kijken naar de autoverzekering of het onderhoud. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken!

Inbegrepen in het maandbedrag

De kosten voor de Mitsubishi Eclipse Cross private lease modellen zijn inclusief:

 • Aanschaf van de auto, inclusief accessoires en de afschrijving
 • Rijklaar maken, inclusief een volle tank brandstof
 • Allrisk verzekering (WA/Casco)
 • Houderschapsbelasting (motorrijtuigenbelasting)
 • Reparatie, onderhoud en vervanging van banden
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer vanaf de eerste dag mits de reparatie of onderhoud langer duurt dan 48 uur
 • Inclusief btw

Waarom private lease van Mitsubishi Eclipse Cross bij Auto Aaltink?

Bij Auto Aaltink vindt u alles rond uw Mitsubishi Eclipse Cross en mobiliteit. Met kennis van zaken en alle moderne voorzieningen staan onze specialisten klaar met raad en daad. Eén ding willen we hier graag vast benadrukken: in ons bedrijf staan niet de auto’s en de techniek voorop, maar de mensen. Wij focussen ons op uw wensen en bekijken welke private leaseauto voor u geschikt is.

Mitsubishi Eclipse Cross private lease modellen

Van de Mitsubishi ECLIPSE zijn drie verschillende modellen te leasen. Denk hierbij aan de compleet uitgeruste Mitsubishi ECLIPSE CROSS INTENSE vanaf € 539,- per maand, de Mitsubishi ECLIPSE CROSS BLACK EDITION vanaf € 565,- per maand of de Mitsubishi ECLIPSE CROSS INSTYLE vanaf € 605,- per maand.

Kom eens langs!

Geïnteresseerd in het privé leasen van een Mitsubishi Eclipse Cross? Of bent u benieuwd naar het maandbedrag van uw gewenste Mitsubishi Eclipse Cross? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Marie Curiestraat 6 of neem telefonisch contact met ons op via 0548-620320. Wij helpen u graag!

 

Eenvoudig online een auto kopen

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk en bestel ze dan online via de webshop van Auto Aaltink. De mogelijkheden zijn inmiddels flink uitgebreid en verbeterd. Van het zoeken en het kopen tot de aflevering, alles regel je vanuit huis. Een bezoek aan de showroom is dus niet eens noodzakelijk. In plaats daarvan gebruiken wij...

Bekijk actie
Maatregelen Coronavirus

  Ook bij Auto Aaltink nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan hier zeer serieus mee om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt. Naast maatregelen op gebied van hygiëne, extra schoonmaakbeurten waarbij intensieve...

Bekijk actie
Adres
Openingstijden Showroom
 • Maandag 09.00 - 18.00
 • Dinsdag 09.00 - 18.00
 • Woensdag 09.00 - 18.00
 • Donderdag 09.00 - 18.00
 • Vrijdag 09.00 - 18.00
 • Zaterdag 09.00 - 17.00
 • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×