Sinds 1966 Mensenwerk in Autoland.

Autoschade reparatie

Auto Aaltink is als officieel merkdealer van Fiat en Mitsubishi de ideale partij om eventuele schade aan uw auto te herstellen. De kwaliteit van zowel de uitgevoerde werkzaamheden als de daarbij gebruikte originele of door de organisatie goedgekeurde onderdelen staan daarbij altijd voorop.

Tien goede redenen om bij schade uw auto alleen toe te vertrouwen aan Auto Aaltink:

 1. U behoudt de fabrieksgarantie: Als er tijdens de garantieperiode door anderen dan de officiële merkdealer reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd, kan de fabrieksgarantie op uw auto vervallen. Door voor Auto Aaltink te kiezen, behoudt u de fabrieksgarantie.
 2. Twee jaar garantie op onderdelen én werkzaamheden: Bij Auto Aaltink krijgt u twee jaar garantie op alle gebruikte onderdelen en herstelwerkzaamheden.
 3. Waardebehoud van uw auto: Wij garanderen u dat uw auto, na het herstellen van de schade, zijn originele waarde behoudt.
 4. Extra aandacht voor veiligheid: Bij Auto Aaltink werken we volgens strenge veiligheidsnormen. Bij schadeherstel besteden we extra aandacht aan zaken als Airbag en ABS.
 5. Geen papieren rompslomp: Hebt u schade? Wij nemen u al het papierwerk uit handen. We handelen de zaak graag af met uw verzekering en schade-expert.
 6. Schadeherstel door merkspecialisten: Onze technici zijn speciaal opgeleid volgens de fabrieksrichtlijnen. Zij repareren uw auto conform de officiële fabrieksspecificaties.
 7. Vervangend vervoer beschikbaar: Als u wilt, kunnen wij direct voor vervangend vervoer zorgen. Als u de kosten hiervan op uw verzekering kunt verhalen, regelen wij dat ook voor u.
 8. Altijd originele onderdelen: We gebruiken uitsluitend originele of door de organisatie goedgekeurde onderdelen.
 9. Glasservice: Alle beschadigde autoruiten worden bij Auto Aaltink vakkundig en professioneel gemonteerd of indien mogelijk gerepareerd.
 10. Kwaliteit gegarandeerd: Alle werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die wij hanteren worden constant getest en verbeterd, zodat wij u gegarandeerd kwaliteit kunnen blijven leveren.
onderdelen
Adres
Openingstijden Showroom
 • Maandag 09.00 - 18.00
 • Dinsdag 09.00 - 18.00
 • Woensdag 09.00 - 18.00
 • Donderdag 09.00 - 18.00
 • Vrijdag 09.00 - 18.00
 • Zaterdag 09.00 - 17.00
 • Zondag Gesloten
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×