Win GRATIS entree kaarten tijdens de StrongmanRun.

Maak kans op entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn
Bezoek de stand van Auto Aaltink tijdens beide obstacle runs

NIJVERDAL – Auto Aaltink draagt beide obstacle runs in de gemeente Hellendoorn, de StrongmanRun en StrongsisterRun, een warm hart toe. Daarom is het Nijverdalse autobedrijf naar eigen zeggen TROTSE partner van het sportspektakel op 1 en 2 september 2018. Bezoek de stand op het start- en finishterrein, waar de Mitsubishi Eclipse Cross modellen worden gepresenteerd en maak kans op mooie prijzen.

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft een krachtige 1.5 DI-T benzinemotor met een vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm. Het betreft een compleet nieuwe, karaktervolle SUV die wordt gekenmerkt door een dynamische uitstraling, krachtige turbomotor en rijke veiligheidsuitrusting.

Krachtig, sterk en garant staan voor aansprekende prestaties: Duidelijke overeenkomsten tussen de Mitsubishi Eclipse Cross en de deelnemers van één van de grootste obstacle runs in Nederland. De StrongmanRun biedt drie mooie afstanden met uitdagende obstakels. De StrongSisterRun is een aanrader voor alle vrouwen van Nederland, of je nu geregeld mee doet aan een obstacle run of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen! Doe mee of beleef deze sportieve dag langs het parcours of op het festivalterrein!

#autoaaltink
En daar is Auto Aaltink het hele sportweekend dan ook te vinden. Zoek de stand op en ga met jouw allerleukste pose op de foto met onze Mitsubishi Eclipse Cross auto en het Instagrambord. Deel deze foto op Instagram of Facebook met de hashtag #autoaaltink. Onder de inzenders van de foto’s met de hashtag #autoaaltink worden tien keer vier entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn verloot!

Neem de kids gezellig mee, zij kunnen op de foto met Parkmascotte Baba van Avonturenpark.

Nieuwgierig geworden? Bezoek de stand van Auto Aaltink op 1 en 2 september op het sportterrein of kom op bezoek in de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Een kopje koffie staat natuurlijk klaar. Voor alle beschikbare auto’s, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.autoaaltink.nl.

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required