WINTERFAIR BIJ AUTO AALTINK!

Op zaterdag 2 december a.s. organiseert de actieve Mitsubishi & Fiat dealer Auto Aaltink van 9.00 tot 17.00 uur een reuze gezellige Winterfair waarbij de entree GRATIS is!

Op deze gezellige zaterdag staat de showroom van Auto Aaltink vol met leuke afwisselende kraampjes waar u kunt genieten van veel moois en lekkers uit onze eigen streek!

Geweldige wijnen, diverse worsten, kazen, olijven.. en andere delicatessen. Allemaal voor de gezellige dagen die gaan komen. Maar ook mooie schoenen en lederwaren, heerlijke geuren, parfums en mooie geschenkverpakkingen. Vergeten we nog iets? Bloemen, planten, sierraden, schoonmaak-systemen van Jemako, Cadeau ideeën, (elektrische)fietsen, woon inspiratie en decoratie een reisadviseur, elektronica en ga zo maar door. Kortom redenen genoeg om ons een bezoek te brengen.

GRATIS wintercheck voor uw auto.

Naast alle gezelligheid kan uw auto ook nog GRATIS door Auto Aaltink worden getest op 18 wintergevoelige aspecten. Het kost u weinig tijd, omdat u toch aan het genieten bent op de winterfair en u gaat veilig de winter in. Klik hier om u aan te melden voor de GRATIS wintercheck!

Meer informatie over de Winterfair vindt u op onze speciale Winterfairpagina en op onze Facebook pagina.

 

0 Reacties

Schrijf een Reactie

Fields with * are required